POSTUP: Ovsené vločky rozmixujeme na múku a zmiešame ich s 2-3 PL kokosového oleja. Vzniknuté cesto zatlačíme na spodok formy (s priemerom cca 25cm). Tvaroh rozmiešame s cream cheese-om. Krém dosladíme podľa potreby. Želatínu rozrobíme s trochou horúcej vody, zmiešame s dvoma lyžicami plnky a nakoniec želé zmes primiešame do plnky. Krém vylejeme na pripravený korpus a tortu dáme do chladničky.Mrazené maliny necháme uvariť do mäkka a zmiešame ich s vreckom želatíny. Zmes necháme vychladnúť a následne ňou polejeme vrch koláča.Cheesecake necháme stuhnúť v chladničke aspoň 3 hodiny, no najlepšie cez noc.
Potrebujeme:
|
POSTUP: V miske spolu najskôr zmiešame krupicu a mlieko. Zmes necháme 10 minút postáť. Následne do zmesi vmiešame všetky zvyšné suroviny. Hrozienka nemusíme predom namáčať, absorbujú mlieko z koláča a budú perfektne šťavnaté aj bez toho. Cesto vylejeme do silikónovej alebo papierom na pečenie vystlatej formy (s rozmerom zhruba 20x20cm) a zákusok pečieme 40-50 minút pri 200 stupňoch do zlatista. Po dopečení ho necháme chvíľu vychladnúť a následne ho môžeme nakrájať. Zákusok chutí najlepšie po odležaní v chladničke.
Potrebujeme:
|
POSTUP: V miske spolu rozmiešame kokosovú múku, proteínový prášok a mlieko. V prípade záujmu môžeme do cesta vmiešať arašidové maslo a kakaové bôby.
Z cesta vytvarujeme 20 guličiek ktoré obalíme v strúhanom kokose a uložíme ich do chladničky.