Jačmeň

Vlastnosti

Zelené nápoje zhodnotia všetky prospešné zložky nášho jedálnička a zneškodnia škodlivé zložky. Týmto sa náš imunitný systém nastaví na vyššiu výkonnosť. Zelený nápoj vírusy ani baktérie neničí, ani neotupuje akútnu bolesť. Nie je, a predsa JE „všeliekom“. Povzbudí a posilní prirodzenú imunitu a s problémami si rovnako najlepšie poradí sám. Má vysoký obsah chlorofylu, ktorý nám zlepšuje krvný obraz, urýchľuje hojenie rán, popálenín a bráni zápalom a infekciám. Sú zásadotvorné. 98% populácie trpí chorobami zubov, za čo je zodpovedný prekyslený organizmus. Zelené nápoje kyslosť vyrovnávajú a ústne problémy potom prirodzene miznú. Regulácia zásaditosti upravuje prechod cukru cez črevné steny. Tým sa postupne normalizuje hladina cukru v krvi. Taktiež majú vysokú prirodzenú antioxidačnú aktivitu. To znamená, že znižujú riziko rakoviny a chronických chorôb.


chlorofyl-styrimale.jpg, 12kB ranamaly.jpg, 5,5kB
pankreas_maly.jpg, 14kB choroby-liekymale.jpg, 9,5kB

Gymnázium Ľ.Štúra Zvolen Veronika Jasová Moja škola Projekty