Jačmeň |
Vlastnosti
Zelené nápoje zhodnotia všetky prospešné zložky nášho jedálnička a zneškodnia škodlivé zložky.
Týmto sa náš imunitný systém nastaví na vyššiu výkonnosť. Zelený nápoj vírusy ani baktérie neničí,
ani neotupuje akútnu bolesť. Nie je, a predsa JE „všeliekom“. Povzbudí a posilní prirodzenú imunitu a
s problémami si rovnako najlepšie poradí sám. Má vysoký obsah chlorofylu, ktorý nám zlepšuje krvný obraz,
urýchľuje hojenie rán, popálenín a bráni zápalom a infekciám. Sú zásadotvorné. 98% populácie trpí chorobami zubov,
za čo je zodpovedný prekyslený organizmus. Zelené nápoje kyslosť vyrovnávajú a ústne problémy potom prirodzene miznú.
Regulácia zásaditosti upravuje prechod cukru cez črevné steny. Tým sa postupne normalizuje hladina cukru v krvi.
Taktiež majú vysokú prirodzenú antioxidačnú aktivitu. To znamená, že znižujú riziko rakoviny a chronických chorôb.
|
Gymnázium Ľ.Štúra Zvolen Veronika Jasová
Moja škola
Projekty |