Paríž

Francúzske špeciality

Francúzske Ratatouille

Ratatouille

Ingrediencie

Postup

  1. V miske si zmiešame nakrájanú cibuľu, cesnak, olej, lístky tymianu a oregano. Pridáme lúpané paradajky a všetko poriadne premiešame.
  2. Ostatnú zeleninu si očistíme a nakrájame na tenké kolieska.
  3. Pripravený paradajkový základ dáme na dno zapekacej misy a začneme striedavo ukladať všetku nakrájanú zeleninu. Osolíme, okoreníme a polejeme olejom.
  4. Misu zakryjeme papierom na pečenie tak, aby bola zakrytá celá vrchná časť. Pečieme približne 45 minút vo vyhriatej rúre na 200°C.

Bon Apétit

Odkazy

Hlavná stránka Ďalšie špeciality Zaujímavosti Počasie Kam ísť
126 Rue de l'Université,
75007 Paris, Francúzsko;
web: Paríž
Ak máte nejaké ďalšie otázky ohľadom Paríža kontaktujte ma na tejto mailovej adrese: Email.